Laurie Degand

CHRONIQUES MARTIENNES
60 minutes

Dit toneelstuk is geschikt voor alle leeftijden vanaf 7 jaar en is een aanpassing van de science fiction bestseller van Ray Bradbury. Mars wordt door aardlingen aangevallen. We werpen een scherpe blik op onze eigen maatschappij die belust is op veroveringen. Met een decadente humor en tederheid trachten zowel mensen als buitenaardse wezens zichzelf te redden en te overleven. Een belangrijke les in liefde en samenleving. 

ROMEO ET JULIETTE
50 minutes

‘Romeo et Juliette’ is theater op maat van een jong publiek. De taal van Shakespeare wordt op een lichte, behapbare manier gebracht voor kinderen tussen 10 en 14 jaar. De voorstelling gaat op zoek naar wat achter dit wereldbekende liefdesverhaal schuilt. Wat maakt van dit stuk een meesterwerk en hoe kunnen we dit toepassen op onze wereld vandaag? Die diepgewortelde haat tussen clans… Vier acteurs staan fris, vurig en af en toe haast delirisch op het podium. Samen spelen ze 15 personages uit het bekende verhaal over twee geliefden die halsoverkop het noodlot tegemoet gaan zonder dat iets hen kan stoppen.

L'Odyssee (JP)
50 minutes

Moedige helden of roekeloze heethoofden ? Odysseus daagt, verblind door de roem, Poseidon, de god van de zee uit. Odysseus en zijn kompanen zitten gevangen op de woelige wateren samen met een woeste cycloop en enkele heksen. Ze zetten alles op alles om weer naar huis terug te keren.
Het energieke acteurstrio neemt ons met de nodige humor en eigentijdse flair mee op ontdekkingsreis doorheen het universum van Homerus.

titina_1.png

TITINA

de Kajsa Naess
sacrifice1.jpg

LA FILLE DU SACRIFICE

de Réhab Mehal
les_intranquilles.png

LES INTRANQUILLES

de Joachim Lafosse
harvest.png

HARVEST

de Ely Dagher
logo_inverse

Chargement...