Gilles Lellouche

GOLIATH
Couleur  -  120 minutes

Drie levens

France, 40 jaar oud. Overdag sportleerkracht, ‘s nachts arbeidster. Samen met Zef die op zoek moet naar werk na kanker. In het hart van het Normandische platteland. Hun liefde kreeg rake klappen tijdens de ziekte, maar het vuur brandt nog steeds.

Mathias, 41 jaar oud. Baas van Better World, een Brusselse lobbyfirma, toonaangevend adviseur voor grote nucleaire groepen, oliemagnaten en agrochemische groepen. In het ecosysteem van het Europees Parlement haast Mathias zich van de ene overwinning naar de andere. Zijn partner, Charlène, is net zwanger ...

Nous finirons ensemble
Couleur

Max is gestrest, hij balanceert op het randje van een depressie en besluit daarom voor een lang weekend naar zijn huis op de Cap Ferret te trekken. Eric, Marie, Vincent, Isabelle en Antoine reizen hem de volgende dag achterna met alle kinderen om zijn verjaardag te vieren. Het lijkt hen de ideale gelegenheid om de vriendschapsbanden weer aan te halen nadat ze elkaar uit het oog zijn verloren.

Les Champs des fleurs
Couleur  -  110 minutes

Théo’s biologische moeder staat hem na een anonieme bevalling af ter adoptie. Ze krijgt twee maanden tijd om terug te komen op haar beslissing. De dienst voor kind- en jeugdzorg en de dienst voor adoptie schieten meteen in actie. De eerste ontfermt zich over het kindje, tot er meer duidelijkheid is over zijn toekomst, en de tweede zoeken een geschikte adoptiemoeder. Alice, die al meer dan tien jaar hoopt op een kind, komt in aanmerking… In ‘Les Champs de Fleurs’ zijn we getuige van de kennismaking tussen de 41-jarige Alice en de 3 maanden oude Théo...

L'enquête
Couleur

2001. Door de ondoorzichtige werking van de bankinstelling Clearstream aan het licht te brengen legt journalist Denis Robert het vuur aan de schenen van de financiële wereld. Zijn zoektocht om de waarheid te onthullen in "de zaak van de eeuw" zal samenvallen met die van rechter Renaud van Ruymbeke, die zich erg inzet tegen corruptie, en de leiding heeft over het dossier van de Taïwanese fregatschepen.Hun wegen zullen leiden naar het hart van een adembenemend politiek en financieel complot genaamd "de Clearstream-affaire", die de Vijfde Republiek door elkaar zal schudden.
titina_1.png

TITINA

de Kajsa Naess
sacrifice1.jpg

LA FILLE DU SACRIFICE

de Réhab Mehal
les_intranquilles.png

LES INTRANQUILLES

de Joachim Lafosse
harvest.png

HARVEST

de Ely Dagher
logo_inverse

Chargement...