Wie zijn we?

taxshelter.be biedt aan de Belgische ondernemingen een financieel product aan met een fiscaal voordeel, dit in het kader van de wet op de Tax Shelter.

De opgehaalde fondsen worden gebruikt om films en podiumwerken in België te produceren.

taxshelter.be werd erkend als tussenpersoon in Tax Shelter. Onze prospectus werd goedgekeurd door de FSMA (Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten).

TAXSHELTER.BE: EVEN TERUG IN DE TIJD

2004 : oprichting van taxshelter.be. De oprichters van de vennootschap liggen mee aan de basis van de eerste tax shelter-wet.

2009 : productiehuis Artémis Productions neemt een meerderheidsaandeel in het bedrijf.

2014 : taxshelter.be  stelt zich open voor alle producenten. Het doel is om van taxshelter.be één van de grote spelers in de sector te maken, die zowel Frans- als Nederlandstalige producenten kan ondersteunen.

2015 : taxshelter.be wordt erkend als tussenpersoon in het kader van de nieuwe tax shelter-wet. Oprichting van Shelter Prod, de productievennootschap van de groep.

2017 : uitbreiding van de Tax Shelter- wet naar de podiumkunsten. Start van samenwerkingen met onder andere de Koninklijke Muntschouwburg, DEL Diffusion Villers en de COOP.

31 december 2017 : ING en taxshelter.be hebben iets meer dan €16 miljoen aan fondsen opgehaald.  Hiermee werden er 137 audiovisuele werken en podiumwerken medegefinancierd.

Tot op heden heeft taxshelter.be 100% van alle gevraagde fiscale attesten afgeleverd.

Mobius caméra
"Möbius" - 2013

-

ether_after.png

ETHER/AFTER

van Roussel Armel
ballon_bandit.png

BALLON BANDIT

van Poiteaux Didier
forets_paisibles.png

FORETS PAISIBLES

van Wijckaert Martine
logo_inverse

Download...