News & Events

brak_still_9.jpg

5882
 – Gepost op dinsdag 5 januari 2021

2020, een mooi jaar voor Taxshelter.be in uitzonderlijke omstandigheden

Met meer dan € 25 miljoen opgehaalde fondsen in 2020, waarvan 18% voor de podiumkunsten, hebben ING en Taxshelter.be bijgedragen aan de financiering van 179 audiovisuele en podiumkunstprojecten. Dat gebeurde in nauwe samenwerking met 48 erkende Nederlandstalige en Franstalige producenten.

parlementresized3.png

4938
 – Gepost op dinsdag 12 mei 2020

De Tax Shelter intermediairs  verwelkomen de eerste steunmaatregelen voor de audiovisuele- en podiumkunsten producties die woensdag jongstleden zijn aangenomen door de Commissie Financiën.

Op woensdag 6 mei nam de Commissie Financiën van de Kamer van Volksvertegenwoordigers  uitzonderlijke maatregelen met betrekking tot de Tax Shelter, het essentieel sluitstuk van de financiering van audiovisuele- en podiumkunsten projecten in België.

site13.jpg

4676
 – Gepost op donderdag 20 februari 2020

Familie-event Chien Pourri

Afgelopen zondag werd de tekenfilmreeks "Chien Pourri" in avant-première in de Palace voorgesteld! 🐶🐱 Net voor de projectie genoten de genodigden en hun kinderen van een lekker ontbijt gevolgd door heel wat leuke activiteiten. 🍭☕️😋 Deze reeks die door Panique ! werd geproduceerd (met de steun van taxshelter.be) wordt binnen enkele weken op de RTBF uitgezonden.

mon_ket2.jpg

3122
 – Gepost op maandag 14 januari 2019

Magritte du Cinéma 2019: de genomineerden

Vorige vrijdag onthulde de "André Delvaux Académie" de nominaties voor de "Magritte du Cinéma" 2019. In deze zeer mooie selectie vinden we heel wat films en talent die ondersteund werden door taxshelter.be powered by ING.
Ontdek hier de lijst van de genomineerden film die steun kregen van taxshelter.be

hani_kanaftchian_-_34.jpg

882
 – Gepost op donderdag 19 januari 2017

« RAID DINGUE » IN AVANT PREMIERE in BRUSSEL

Op 11 januari hadden we de eer en het genoegen om Dany Boon in UGC DE BROUCKERE te verwelkomen voor de avant-premiere van zijn nieuwste film “RAID DINGUE”.

Supported by Taxshelter.be

diaspora.png

DIASPORA

van Joëlle Sambi
cesar_franck.jpg

CESAR FRANCK, BICENTENAIRE A LA LIEGEOISE

van Thierry Dory
noel_la_belgique_en_fete.png

NOEL, LA BELGIQUE EN FETE

van
logo_inverse

Download...